Harta site-ului
Ajutor
CSE Dubăsari a aprobat Planul de măsuri pentru prevenirea și combaterea infecției COVID în teritoriul raionului
CSE Dubăsari a aprobat Planul de măsuri pentru prevenirea și combaterea infecției COVID în teritoriul raionului

Astăzi, 30 decembrie, în baza dispoziției președintelui raionului nr.157–n din 29.12.2023, Comisia pentru Situații Excepționale Dubăsari, s-a întrunit în ședință de lucru. Având în vedere sesizarea IMSP Centrul de sănătate Dubăsari, privind înregistrarea mai multor cazuri de infecție COVID la Centrul de plasament temporar pentru persoane (adulte) cu dizabilități, în scopul întreprinderii măsurilor de prevenire a răspândirii și de combatere a acesteia pe teritoriul raionului, Comisia a examinat informația prezentată de către dna Verlan Veronica, directoarea Centrului de plasament temporar, și s-a aprobat Planul de măsuri pentru prevenirea și combaterea infecției în teritoriul raionului.
Totodată, se pune in sarcina IMSP CS Dubasari (dna Liliana Petica), de comun cu conducatorii instituțiilor, subdiviziunilor, serviciilor desconcentrate și descentralizate, în colaborare cu autoritățile publice locale, monitorizarea si executarea în termen a măsurilor prevăzute în Planul aprobat.
 


Tatiana GHERB,
Specialist principal


 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

CSE Dubăsari a aprobat Planul de măsuri pentru prevenirea și combaterea infecției COVID în teritoriul raionului - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta